Μια ώρα περίπου να "φουσκώσει" στην κουζίνα στους 50 βαθμούς και μια ώρα περίπου ψήσιμο στους 200 βαθμούς. Ούτε γάστρα, ούτε κάρβουνα και στάχτες... Απλά πράγματα. Δείτε τη φωτογραφία για το αποτέλεσμα...
Για το χωριό μας και γύρω από αυτό δεν έχουν γραφτεί πολλά ως τώρα. Με το παρόν δεν φιλοδοξώ να προσθέσω κάτι σημαντικό πέρα από τα προσωπικά μου βιώματα και τις αντιλήψεις, αλλά και το συναίσθημα. Όμως επικοινωνήστε μαζί μου για ο,τιδήποτε στο sstamell@otenet.gr
Για το χωριό μας και γύρω από αυτό δεν έχουν γραφτεί πολλά ως τώρα. Με το παρόν δεν φιλοδοξώ να προσθέσω κάτι σημαντικό πέρα από τα προσωπικά μου βιώματα και τις αντιλήψεις, αλλά και το συναίσθημα. Όμως επικοινωνήστε μαζί μου για ο,τιδήποτε στο sstamell@otenet.gr
17 Ιουν 2013
Η μομπότα, μαγιά της γενιάς μας στην ορεινή Ευρυτανία
Μια ώρα περίπου να "φουσκώσει" στην κουζίνα στους 50 βαθμούς και μια ώρα περίπου ψήσιμο στους 200 βαθμούς. Ούτε γάστρα, ούτε κάρβουνα και στάχτες... Απλά πράγματα. Δείτε τη φωτογραφία για το αποτέλεσμα...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Οι μετανάστες πρόγονοί μας στην Αμερική
Από την Αραχωβίτσα (Πετράλωνα) Ευρυτανίας, μετανάστες στην Αμερική (1901-1931) http://amfictyon.blogspot.com/2019/09/1901-1931.html Θερμά συ...
-
Φέτος έβαλα 25 κιλά σπόρο πατάτα στον κήπο, μπροστά από το σπίτι. Από τον σπόρο αυτόν στην καλύτερη περίπτωση κανείς να περιμένει να πά...
-
Βρήκα στην ιστοσελίδα http://www.katafylli.gr την παρακάτω εργασία του κ Παπαδημητρίου, η οποία παρουσιάστηκε από τον ίδιο σε εκδήλωση του ...
-
Από την Αραχωβίτσα (Πετράλωνα) Ευρυτανίας, μετανάστες στην Αμερική (1901-1931) http://amfictyon.blogspot.com/2019/09/1901-1931.html Θερμά συ...
1 σχόλιο:
Φανταστικό φαίνεται, θα το δοκιμάσω σίγουρα, κι εμένα μ αρέσει πολύ το καλαμποκάλευρο
Δημοσίευση σχολίου